fbpx
tisdag 27 september 2022
  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Google+
  • RSS

Häng med på webbinarium om optionshandeln

Det är ett spänt läge på världens börser och extra många frågor om handeln med optioner och terminer har kommit den senaste tiden. Hur kan vi skydda vår portfölj, minska vår risk eller utnyttja rörelserna till vår egen fördel? Hur läser vi av risknivån i aktiemarknaden?

Till dig som vill ha lite extra skjuts med kunskaperna och för att komma i gång med de många möjligheterna med optionshandeln kommer här ett exklusivt erbjudande.

Häng med på det kostnadsfria lunch-webbinariet ”Optionshandel på börsen” om handeln med optioner och terminer, på torsdag den 12 maj kl. 11.00.

Boka tiden i din kalender med en gång och anmäl dig nedan!

ANMÄLAN TILL WEBBINARIET

I webbinariet går vi igenom optionernas grundpositioner, några särskilt utvalda och användbara strategier med optioner och hur du kan läsa av risken på börsen på egen hand dagligen. Och mycket mer förstås. Med andra ord, allt du behöver för att komma i gång på bästa sätt med optionshandeln.


I april var det ju även premiär för initiativet Nasdaq Derivatives Academy och den kostnadsfria webbkursen med samma namn: Optionshandel på Börsen. Detta initiativ berättar vi också mer om i webbinariet.

Vill du säkra dina kunskaper om dina möjligheter som investerare på börsen är du varmt välkommen att hänga med på torsdag. Anmäl dig här eller via knappen nedan.

Praktisk information:
Plats: Vid din dator, mobil eller surfplatta
Kostnad: Gratis.
Tider och anmälan: KLICKA HÄR

Webbinariet vara i ca en timme.

Dela
Publicerat i Blogg, Nyheter Märkt med: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Copyright @ 2022 Optionsbloggen.se. Alla rättigheter reserverade

Prenumera på nyhetsbrev

info@optionsbloggen.se