fbpx
tisdag 27 september 2022
  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Google+
  • RSS

Vill du jobba som Optionsmäklare på Nasdaq?

Nasdaq söker en Executive Sales Specialist till Nasdaq Exchange Brokers

Vilka är Exchange Brokers?

OMX startade 1985 när nuvarande EB var centrum för hela verksamheten. Idag är vi ett team på fyra personer och fungerar som ett viktigt nav i det sofistikerade nordiska ekosystemet för aktiederivat. Vi driver den manuella aktiederivathandeln genom att tillgodose likviditet, underlätta prissättning och mäkla optionsaffärer mellan våra medlemmar. Vi arbetar också aktivt med kunder, aktiederivatförsäljning och projekt relaterade till produkter och marknadsföring.

Närmare om roll och ansvar

Den nordiska organisationen Global Trading and Market Services inom Derivative Sales söker en yrkes-erfaren individ till Exchange Brokers-teamet. Det är en enastående möjlighet att utveckla egenskaperna kring och sälja skräddarsydda lösningar till våra nordiska aktiederivatkunder. Genom att arbeta över affärsenheter kommer du snabbt att öka din expertis inom finansmarknader, marknadsföring och försäljning.

Det är positivt om du är nyfiken, flitig och genuint intresserad av att lära dig mer och utöka din kunskap om kapital- och derivatmarknaden. Du kommer att förmedla mer omfattande aktiederivatflöden mellan våra medlemmar, prata med market makers och resa för att träffa kunder baserade över hela Europa.

FÖR ANSÖKAN OCH NÄRMARE DETALJER KRING TJÄNSTEN – KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN

https://www.linkedin.com/jobs/view/3012167478/?capColoOverride=true

Dela
Publicerat i Aktiederivat, Blogg, Börsen, Nyheter Märkt med: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Copyright @ 2022 Optionsbloggen.se. Alla rättigheter reserverade

Prenumera på nyhetsbrev

info@optionsbloggen.se