fbpx
fredag 1 juli 2022
  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Google+
  • RSS

En värld fylld med optioner – digitalt event för optionshandel

Nordnet och Nasdaq bjuder in till ett digitalt event där du får lära dig mer om optioner, får praktisk kunskap och färdiga strategier för att bli en framgångsrik optionshandlare.

Du får lära dig att generera inkomster till din portfölj genom att ställa ut optioner samt få en bättre inblick i hur du kan använda optioner för att hantera risken på ett smart sätt.

Klicka på länken här nedan för ytterligare info och kostnadsfri anmälan:

Program:

14.00 – Introduktion till optioner och praktiska tips för optionshandel – Tomas Bernholm, Nasdaq och Alexander Gustafsson, Nordnet

14.15 – Lär dig hantera optionshandeln – 
Carl Björkegren, Enspiri Academy
Carl Björkegren är en av landets främsta experter inom handel med aktiederivat, uppfattningen om risk och marknadspsykologi. Genom sina många utbildningar och inspirerande föreläsningar har han genom åren inspirerat tusentals marknadsaktörer till bättre resultat på börsen. Lyssna på när Calle ger dig de viktigaste praktiska tipsen för att hantera optionshandel på ett korrekt sätt.

14.45 – Hur genererar jag inkomst med optioner och hur kan OptionsPlay hjälpa mig med det? – Tony Zhang, OptionsPlay
Nasdaq erbjuder, i samarbete med OptionsPlay, ett kostnadsfritt och intuitivt verktyg för att underlätta optionshandel. Du får exempelvis tillgång till realtidskurser, affärs- och strategiförslag, teknisk analys, simuleringsverktyg, optionsutbildning samt rapporter med affärsidéer med mera. Du öppnar verktyget direkt i din webbläsare och behöver inte installera något. Tony håller presentationen på engelska och visar dig vad du behöver tänka på för att ställa ut köp- och säljoptioner på ett riskmedvetet sätt i syfte att generera inkomster.
Testa gärna OptionsPlay gratis redan idag. Klicka på länken.

15.15 – Optionscase och marknadsklimat – Nikos Georgelis, Atlant Fonder
Nikos visar hur man kan använda optioner med fokus på både riskhantering och avkastningspotential. Nikos förvaltar bland annat fonden Atlant Edge, som har stort fokus på optionsstrategier. Innan Nikos kom till Atlant Fonder jobbade han som market maker hos Danske Bank. Tidigare erfarenheter från SHB, Investor AB, JP Morgan & IPM.

15.45 – Förstå dynamiken på optionsmarknaden – Zikar Antar, Dynamic Gamma
För dig som verkligen vill fördjupa dina kunskaper inom optioner kommer Zikar att berätta mer om dynamiken på marknaden. Du får även lära dig hur du kan ändra en position på bästa möjliga sätt för att minimera förluster och öka avkastningspotentialen. Zikar har 20 års erfarenhet av derivatmarknaden från UBS och Nordea, senast som derivattrader under 12 förlustfria år. Idag driver Zikar den egna verksamheten Dynamic Gamma.

16.15 – Avslutande optionssamtal och utlottning av priser

Dela
Publicerat i Aktiederivat, Blogg, Börsen, Derivat, Nyheter, Optioner - Grunder, Psykologi, trading, Utbildning, Volatilitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Copyright @ 2022 Optionsbloggen.se. Alla rättigheter reserverade

Prenumera på nyhetsbrev

info@optionsbloggen.se